Obavijesti

Najava: Konferencija „Uloga socijalnih partnera u osiguravanju zdravih radnih mjesta“


Zadovoljstvo nam je najaviti konferenciju ESF projekta Matice hrvatskih sindikata koju povodom obilježavanja Svjetskog i Nacionalnog dana zaštite na radu zajednički organiziraju  Matica hrvatskih sindikata i Zavod za unapređivanje zaštite na radu

Konferencija je posvećena panel diskusiji „Uloga socijalnih partnera u osiguravanju zdravih radnih mjesta“.

Panel diskusija će biti orijentirana na slijedeće teme: Psihosocijalni rizici u obrazovanju i zdravstvu te Izboru povjerenika radnika za zaštitu na radu. Izlagači o navedenim temama su prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić s Odsjeka za psihologiju – Filozofskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu,  Sandra Telebec, prof. psih., iz Zavoda za istraživanje i razvoj sigurnosti te Marina Borić, struč. spec. ing. sec., viša stručna savjetnica u  Zavodu za unapređivanje zaštite na radu. Moderatori panel diskusije su Lucija Barjašić Špiler, mag. phil. voditeljica projekta iz Matice hrvatskih sindikata i mr. sig. Vitomir Begović, ravnatelj Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.

Konferencija će se održati u utorak 26. travnja 2016. s početkom u 10 sati u zgradi Sindikata, ulica Florijana Andrašeca 18A – I. kat,  Zagreb. Registracija sudionika traje od 09:30 – 10:00 sati.

 

Radujemo se vašem dolasku!

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Matice hrvatskih sindikata.